OM MIG

Vem är jag?

Maria Råberg,  45 åring som valde att skola om sig för 4 år sedan efter 16 års arbete som Turismkoordinator och Destinationsutvecklingscoach i Simrishamn för sydöstra Skåne.

Efter intensiva timmar i skolbänken och hemmastuderande är jag sedan 2019/2020 Licensierad Personlig Tränare och Kostrådgivare samt Certifierad Hälsocoach gm The Academy/Safe Education och inte minst Certifierad Coach Stark genom klimakteriet. Jag har även gått kurser med fokus på rygg gm Evidensbaseradpraktik. Jag är Stolt Frisklicensierad Personlig tränare sedan 2019/2020.

Efter något år med jobb på gym och mer erfarenheter så driver jag idag mitt livsstilsföretag Marias Hälsa och Träning och coachar dig som bor i Simrishamn med omnejd både live och online. Jag brinner för en hälsosam livsstil och coacha andra för att finna den. Jag utgår från dig som individ, dina behov och förutsättningar och coachar för en hållbar livsstil. 

Jag erbjuder individuella träningsprogram, individuella kostschema och planering för en hållbar livsstil. Jag erbjuder även företagshälsovård genom föreläsningar, workshops och träning samt PT Smallgroups. Jag erbjuder coachning och träning både live och online.

Vi gör en plan tillsammans för att uppnå dina mål! Du är i fokus!

Jag även har lång erfarenhet av träning och har träningsinstruktörsutbildningar via både The Academy,  Les Mills (RPM & Core) samt Friskis & Svettis (Jympaledare och Spinledare). Jag är idag aktiv instruktör på EC Health Club i Simrishamn, där jag även är anställd som PT och Miloncoach.

Välkommen till Marias Hälsa och Träning i Simrishamn på Österlen!